Study guides

Q: What is over -52 equals -156?

Write your answer...

Submit

Related questions

52

3 * 52 = 156

3 feet = 1 yard 156/3 = 52 yards

There are 3 feet in one yard so 156 feet is equal to 52 yards.

5/52

if there is 52 weeks in a year times that by 3 = 3 years

52

The greatest common factor of 52 , 156 = 52

The GCF of 52, 156, and 169 is 13.

156/195 = 52/65

1 x 156, 2 x 78, 3 x 52, 4 x 39, 6 x 26, 12 x 13.

The LCM is 156.

3

The GCF is 52.

52+52+52 156

52 and 156.

312/2 = 156 so 156 x 2 = 312 Simple...

There are 52 weeks in 1 year, so in 3 years there would be 156 weeks.

The multiples of 52 are 52, 104, 156, 208, 260, 312, 364, 416, 468, 520 and so on.52, 104, 156 and so on.

The LCM is 156.

The GCF is 13.

The GCF is 13.

Yes. 156 ÷ 3 = 52

156 feet is 52 yards.

52