Study guides

Q: What is longer 180 sec 3 min?

Write your answer...

Submit

Related questions

it is equal to because 1 min=60 sec 60 times 3= 180

Answer: Neither is longer. Explanation: They are equal durations.

They aree the same. 60+60+60=180 60+60+60=3 minutes

they are the same i guess I'm only in fourth grae

180 seconds

Since there are 60 seconds in one minute, and 180 divided by 60 is 3, 3 minutes

it's the same

They are equal. Because in 1 min there's 60 seconds times 3 is 180 seconds.

There are 60 seconds in a minuteso (3 minutes = 180 seconds) + 15 seconds= 195 seconds

3 Hours because there is 180 Minutes in 3 Hours and there is 2.91667 Hours in 175 Minutes.

1 min 57 secondsHere's how.Convert to Seconds3 Min & 54 Sec = 3 X 60 + 54 = 234 SecDivide234 / 2 = 117 SecRe-convert to minutes and seconds.117 Sec = 1 Min & 57 SecORBorrow 1 minute to add to the Seconds.3 Min & 54 Sec = 2 Min & (60 + 54) Sec = 2 Min & 114 SecDivide by 2 = 1 Min & 57 Sec

7

3 minutes. In 1 minutes there are 60 second. Divide 180 sec to 60 sec and you'll have 3. So the answer is 3 minutes.

14 min + 3 min 30 sec _______________ 17 min 30 sec

In that particular case, yes.In that particular case, yes.In that particular case, yes.In that particular case, yes.

It takes 5 min.

2 mins and 23 seconds

10 Min's - 5 Min's = 5 Min's - 50 Sec's = 4 Min's 10 Sec's - 15 Sec's = 3 Min's 55 Sec's 3 Minutes and 55 Seconds. ------------------- Interesting math, but the correct answer is still 4 minutes, 25 seconds. Why did you subtract the 15 seconds instead of adding it??

3 hr = 180 min. 200 min. is greater.

60 sec = 1 min 60 min = 1 hr 40 sec = 40/60 min = 2/3 min 2 min 40 sec = 22/3 min = 8/3 min → 2 min 40 sec = 8/3 ÷ 60 hr = 8/3 x 1/60 hr = 2/45 hr speed = distance ÷ time = 15/8 mi ÷ (2 min 40 sec) = 13/8 mi ÷ (2/45 hr) = 13/8 x 45/2 mi/h = 585/16 mph = 369/16 mph ≈ 36.5 mph

To travel 200 miles at 450 mph takes 26 min 40 sec. time = distance / speed = 200 miles / (450 miles / hour) = 4/9 hour ≈ 0.444 hour 1 hour = 60 min → 4/9 hour = 4/9 × 60 min = 26 2/3 min ≈ 26.667 min 1 min = 60 sec → 2/3 min = 2/3 × 60 sec = 40 sec

60 x 3 = 180 + 20 = 200

RECORD TIMES- 1. 5 min 3 sec 2.3 45 sec 3.6 7 sec 4.9 15 sec 5.2 47 sec 6.12 32 sec 7.4 min 7 sec 8.6 min 9.3 min and 2 sec 10.30 sec and you beat them

1 min = 60 seconds 2 min = 120 seconds 3 min = 180 seconds (3 min + 25 seconds) = (180 seconds + 25 seconds) = 205 seconds

3 hours = 3*60 = 180 minutes. So, 35 min, as a frcation of 3 hours = 35/180 = 7/36 or 19.44... %